eindelijk weer een kartbaan in de Noordkop

Indoor Karten

Kom karten in onze moderne, razendsnelle E-karts op onze indoor kartbaan met een lengte van ruim 300 meter. Uitdagend en speels met diverse technische bochten en spannende inhaalmogelijkheden. Onze baan is in tegenstelling tot veel traditionele kartbanen helder verlicht en naast zeer veilige barriers voorzien van kerbstones en uitloopstukken die je het gevoel geven alsof je op een Formule 1 circuit rijdt. Dat maakt het zeer geschikt voor zowel de sportieve als recreatieve karter.

E-KARTING, next level KARTEN

E-karten is extra veilig omdat we de karts centraal kunnen stoppen indien er iets gebeurt. Bovendien is het veel schoner, het stinkt niet en maakt minder herrie. Bij E-karten beschik je direct bij het wegrijden over het gehele vermogen waardoor het gewicht van de bestuurder minder invloed heeft op de snelheid. De karts hebben een op de Formule 1 geïnspireerd stuur. Kortom, next level karten!

Boek direct via onze webshop jouw gekozen kartheat of een arrangement met karten en bijvoorbeeld lasergamen! Ook worden vanaf dat moment jouw resultaten bijgehouden in je eigen online SkagaVenture account. Analyseer samen met je vrienden waar je nog net die winst kan halen in de volgende heat!