onze PARTNERS

Een belangrijke missie van SkagaVenture is het creëren van verbinding. Tussen onze gasten en binnen ons eigen team. Maar ook met de bedrijven uit onze regio. Daarom hebben wij er heel bewust voor gekozen om de bouw van SkagaVenture zo lokaal mogelijk uit te besteden. Want wat zitten er een hoop mooie bedrijven in en om Schagen. Stuk voor stuk specialisten en vakmensen op hun gebied. Daar mogen we echt heel trots op zijn.

Zo ontstond gedurende de bouw het idee om een 'kart sponsorproject' op te zetten. Betrokken bedrijven waren zo enthousiast over het hele kartbaan idee dat ze er wel een stukje van zichzelf in terug wilden zien. Wat is er leuker dan je 'eigen' kart te zien rondrijden op die kartbaan in dat mooie centrum waar jij met je bedrijf ook aan hebt meegebouwd,  gewerkt of aan hebt geleverd. Of omdat je als lokaal bedrijf graag gezien wilt worden op die kartbaan!

Op deze pagina stellen wij u dus vol trots voor aan onze partners.

5d881f5081-Toes-Montage900x450

Het prachtige gebouw waar wij in gevestigd zijn is gebouwd door onze hoofdaannemer Toes Montage BV. Een rasecht Schager bedrijf wat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. En dat zie je terug als je door ons gebouw loopt. De Toes kart voert bij ons de vloot aan met startnummer 1.

Autozenter_vanaf_1986

Al ruim 30 jaar een begrip in Schagen, een dorpsgarage in de stad, gespecialiseerd in Renault en Dacia. Hoe leuk is het dan om de speciale Autozenter kart bij ons rond te hebben rijden, geheel in de F1 Renault stijl, met uiteraard startnummer 3 van Ricciardo!

logo-omnyacc

Omnyacc Accountants & Adviseurs zit sinds 2018 ook in Schagen. Een kantoor waar de klant centraal staat en wat zich letterlijk dichtbij de klant bevindt. Een enthousiast en toegankelijk team van deskundigen en houden bovendien, net als wij, van korte lijnen. Je zult ze dus met regelmaat de ideale lijnen op onze baan zien verkennen in de Omnyacc kart met startnummer 5.

veko logo

Specialist in lichtoplossingen, dat is Veko. Dankzij het Schager bedrijf Veko rijden we niet in het donker op onze kartbaan. De mooie, heldere en bovendien zeer energiezuinige LED lichtlijnen in ons gebouw zijn door hun professionele "oplichters" geïnstalleerd. Wat zal die Veko kart met startnummer 8 mooi shinen op de baan!

Logo Bromlewe + URL FC

De installateur voor Schagen en de wijde omgeving, dat is Bromlewe al decennia lang. Bromlewe is vanaf het begin betrokken geweest bij de bouw van ons centrum en bovendien onze buren op de Witte Paal in Schagen. Die kart met startnummer 10 daar zul je ze dus regelmatig in zien!

Logo gorter RGB v2

Internationaal marktleider en producent van dak-, wand- en vloertoegangen en toch een echt Schager bedrijf. Ook in ons pand hebben zij gezorgd voor een veilige daktoegang. Rijd met de Gorter Luiken kart met startnummer 11 naar de top, van het podium welteverstaan.

Schermafbeelding 2019-05-08 om 16.32.37

Service en reiniging, in de ruimste zin van het woord, dat is waar Schoonmaakbedrijf Koster specialist in is. Binnen en buiten, bij u thuis of in uw bedrijf. Ook bij ons verzorgen ze het interieur en exterieur, bovendien zorgen ze ervoor dat u helder zicht hebt door onze ramen, want er is immers genoeg te zien. Zo ziet u ook die glimmende Koster kart rijden met startnummer 12.

bakkerbouw

In Schagen bekend als de broertjes Bakker, de mannen met de gouden handen van Bakker Bouw Schagen. Bij ons waren zij verantwoordelijk voor de afbouw van SkagaVenture en ze hebben werkelijk vakwerk geleverd. Het woord onmogelijk komt niet in hun woordenboek voor en aan bijgeloof doen ze ook niet. De Bakker Bouw kart is daarom uitgerust met startnummer 13.

Luba Uitzendbureau uit Schagen zorgt ervoor dat het MKB kan ondernemen door te ontzorgen. Sterk in het bemiddelen in personeel met vele vestigingen door het hele land. Zo ook in Schagen aan het Plantsoen, vlakbij het station. Ze staan dichtbij hun flexwerkers en hun opdrachtgevers en zijn ook nog eens van alle markten thuis. Een mooie filosofie. Hun flitsende kart met startnummer 14 is daarom een mooie aanvulling op onze vloot.

Beschoeïngen, damwanden, botenhuizen, bruggen en steigers. Niks is te gek voor deze specialisten in waterbouwkundige werken uit Winkel, want de naam zegt het al Denzo does it all. Zowel voor de particulier, de overheid als bedrijven. Nu maar hopen dat de Denzo kart met startnummer 16 'does it all too!'

vdberg_logo

In hun prachtige showroom op de Witte Paal in Schagen staan eigenaar Paul van den Berg en zijn vakkundige en enthousiaste team klaar jou de juiste weg te wijzen naar je droombadkamer. Van sanitair tot tegels en alles volgens de laatste trends. Bij ons in het gebouw kom je hun tegels ook tegen en zie je met startnummer 18 de enige echte Van Den Berg kart voorbij sjezen.

De basis van Meat Street wordt gevormd door ambacht en passie. Dat maakt wat ze zijn; slagers met ‘Heart & Soul’. Een prachtbedrijf uit Schagen waar we trots op mogen zijn en trots zijn wij erop dat ze onze leverancier zijn van o.a. de overheerlijke Mc Skaga Burger in ons restaurant. Iets wat is voortgekomen uit een mooie samenwerking. Daarom kan een Meat Street kart met startnummer 17 natuurlijk niet ontbreken in onze vloot. 

Er kan maar één kart zijn met startnummer 33 en dat is de Air Spiralo kart geheel in een vlammende, Max Verstappen, Red Bull Racing stijl. Kijk hem gaan op onze baan! Air spiralo, een echt Schager bedrijf van formaat. Producent in ventilatiematerialen en toebehoren. Ons gebouw hangt er ook vol mee. Ze hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen en doen dat ook nog eens groen. Zo'n electrische kart past dan prima in het plaatje!

Van de Giesen Makelaars is een echt familiebedrijf met vestigingen in Waarland, Schagen, Den Helder en Heerhugowaard. Met kennis van onze regio en met verstand van zaken. Ze houden van een persoonljke aanpak en transparantie, niks geen verborgen kosten. Dus “Een makelaar moet u niet kiezen...bel gewoon Van De Giesen. Denk daar nog maar eens aan als de Van Giesen kart met startnummer 44 voorbij raast.

Volgens IT Solution uit Breezand is er voor elk IT probleem een passende oplossing. En daar is geen woord van gelogen, dat kunnen wij beamen. Bij SkagaVenture hebben ze alle, best wel complexe, IT systemen geïnstalleerd en gezorgd dat alles draait en nu blijft draaien. Ook zijn ze verantwoordelijk voor het betrouwbare en razendsnelle WiFi netwerk in ons gebouw en die razendsnelle IT Solution kart met startnummer 55, die kan ook rijden dankzij hen!

Werk je met verse producten dan is Louter jouw partner. Zij verstaan hun vak als het op vers aankomt. Professionele keukens van installatie, tot onderhoud en service. Dat hebben ze ook bij ons mogen verzorgen. En ook dit is weer zo'n mooi bedrijf uit Schagen.  Met startnummer 56 mag je dus worden gezien op het circuit!

Wederom een prachtbedrijf uit Schagen. Stegman is één van de grootste leveranciers van kerstpakketten en relatiegeschenken in de Benelux. Van inkoop tot creatie, van assemblage tot verkoop. Ze hebben alles onder één dak. Hun prachtige showroom vol geschenken is een bezoek meer dan waard en hun strakke Stegman kart met startnummer 66 is dan ook een kadootje om te zien op onze baan.

Uw en onze partner in elektrotechniek en met onder hetzelfde dak een prachtige winkel die verlichting brengt. En dan letterlijk, niet spiritueel. Ze zijn bij ons verantwoordelijk geweest voor het complete installatiewerk. Kilometers kabels zijn er getrokken door het gebouw, wat hadden we zonder ze gemoeten. Ageeth van Prima Licht heeft met zorg en expertise voor de prachtige en sfeervolle verlichting gezorgd in ons gebouw. Wij zijn er trots op dat we een echte Snip + Prima Licht kart hebben rondrijden op onze baan met startnummer 69.

Onze partner in personeel, dat is Payroll Actief BV uit Schagen. Dankzij hen kunnen wij ons concentreren op onze onderneming en zij verzorgen alles op personeelsgebied voor ons. Alle expertise hebben zij in huis. Al in een vroeg stadium was Payroll Actief betrokken bij het hele werving & selectieproces van ons personeel. Een fijne samenwerking is daaruit ontstaan. Als specialist in 'banen' hoort met startnummer 70 hun kart dan ook thuis op onze 'baan'.

0.0_1_A_FC

Het meest bijzondere startnummer is toch wel dat van Heineken, startnummer 0.0. Een verwijzing naar het Heineken 0.0% bier, wat bij ons zowel op de tap als op fles wordt geschonken. Op de kartbaan geldt immers een Zero Tolerance beleid als het op alcohol aankomt. En terecht. Na het karten mag er uiteraard worden afgeblust met een koud glas Heineken bier van de tap. Maar zie die 0.0 kart eens gaan op de baan!