Indoor Skibaan

De ideale voorbereiding op de wintersportvakantie. Je leert bij ons sportief skiën onder persoonlijke professionele begeleiding van Peter en zijn team!

Onze piste is voorzien van de laatste nieuwe valvriendelijke kunststof toplaag die goede sneeuweigenschappen heeft. Hierdoor is er nagenoeg geen kans op blessures. Doordat de piste constant draait, kun je continue afdalen en daardoor veel meters trainen. Je zult merken, al na enkele enkele lessen heb je het skiën onder de knie! Door de begeleiding en individuele aandacht van jouw persoonlijke skileraar verzekeren wij je een snel en veilig resultaat.

Jouw persoonlijke skileraar staat vlak voor je en geeft tijdens het skiën direct aanwijzingen. De leraar legt op de baan de technieken uit en kan op elk moment de baan stoppen.

Doordat de hellingshoek en de snelheid van onze baan instelbaar is, is het skiën op de indoorbaan geschikt voor zowel beginners als (ver)gevorderden. Wij geven les in groepjes van maximaal 4 personen per uur. Op de baan staan tegelijkertijd 2 personen met hetzelfde niveau. Je kijkt zelf, terwijl je aan het skiën bent, rechtstreeks naar jouw bewegingen in een grote spiegel. Hierdoor kun jij jezelf direct corrigeren.

Skibaan